"Tomášův" cibulový dresing- No1
Recept ještě nebyl hodnocenDo misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti může být i extra hot a jednu nadrobno nasekanou cibuli. Vše smícháme a opepříme mletým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 105 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 63,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 45,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti může být i extra hot a jednu nadrobno nasekanou cibuli. Vše smícháme a opepříme mletým…
Do misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti může být i extra hot, 4 propásirovaná stroužky česneku a půl kávové lžičky kari. Vše…
Do uvařených těstovin postupně vmícháme ostatní suroviny,vše na kostky nakrájené a mrkev nahrubo strouhanou.Osolíme,opepříme,vmícháme tatarku,aby se směs spojila a dáme…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Cizrna: Nejoblíbenější luštěnina orientální kuchyně, která dala jméno i řečníkovi Cicerovi
Cuketové zelí podle Jaroslava Sapíka máte hotové za pár minut: Nešetřete kmínem, radí slavný šéfkuchař