Šťavnaté kuřecí plátky
Recept ještě nebyl hodnocenSmažené kuřecí plátky, které budou krásně křehké a šťavnaté, pokud je necháte odležet v marinádě. Vhodnou přílohou jsou hranolky, pečené brambory, nebo kaše. Doplnit je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smažené kuřecí plátky, které budou krásně křehké a šťavnaté, pokud je necháte odležet v marinádě. Vhodnou přílohou jsou hranolky, pečené brambory, nebo kaše. Doplnit je…
Rychlá a chutná pomazánka, která se výborně hodí třeba na řádně česnekem potřené topinky, na jednohubky při jakékoliv příležitosti k oslavě nebo jen tak na svačinu s…
Salám meleme na masovém strojku nebo strouháme na struhadle. Přidáme strouhanou okurku, rajský protlak, tatarku, jemně krájenou cibuli. Promícháme.
Vánoční bramborový salát se vyrábí snad v každé rodině. Do základního předpisu na vánoční bramborový salát se podle rodinných nebo krajových zvyklostí přidávají i jiné…
Vařené brambory dáme na talíř, zakápneme olejem, na ně položíme rozkrojený Hermelín řeznou plochou dolů, potřeme kečupem nebo hořčicí, poklademe cibulí a dáme na 2…
Těstovinový salát připravíme během chvilky. Stačí uvařit těstoviny a po zchladnutí je smíchat s nakrájenou zeleninou a sýry. Na závěr vše spojíme tatarskou omáčkou.…
Kedlubnu oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.Šunku nakrájíme na jemné proužky, cibulku i s natí nakrájíme na jemno.Přidáme tatarskou omáčku, nasekanou pažitku,…
Pod názvem sloní žrádlo se skrývá výtečná pomazánka ze šunkového salámu, sterilovaných okurek a cibule. Použít ji můžete třeba na chlebíčky a nebo ji můžete konzumovat…
Připravíme si misky, ve kterých budeme vajíčka podávat. Vejce uvaříme. Na dno a do strany dáme salát, ze šunky uděláme růžičky a vložíme do misky, to samé plátkový…
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, z jedné strany restujeme a než otočíme na druhou stranu, tak každou kotletu zvlášť posypeme 1 lžičkou smíchané pálivé a sladké…
Jednohubky s pomazánkou jsou vždy vítaným zpestřením svátečního stolu. Jsou velmi variabilní a můžeme na nich uplatnit svou fantazii. Zvláště oblíbené jsou pak ty, které…
Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso,nejlépe na noc ,nejméně však na 2hodiny.Pak smažíme poobou stranách.Podáváme s bramborama na každý způsob plus…
Vejce a goudu nahrubo nastrouháme a přidáme do misky k tvarohu.Přidáme tatarku, pažitku, osolíme a opepříme, dobře promícháme a mažeme na pečivo.
Nakrájíme chleba na plátky, aby vyšly vždy dva krajíčky k sobě. Z jedné strany chleby osmažíme na sádle nebo na oleji. V hrníčku si rozkvedláme 2 vejce se špetkou soli.…
Hamburgery se jeví jako velmi složitý pokrm na přípravu. Opak je však pravdou. Namíchat maso, udělat placky, osmažit a poté už jen zkompletovat finální hamburger. Můžeme…
Všechny suroviny zamícháme, dobře propracujeme, na igelitovém sáčku potřeném vodou vytvoříme 2 šišky. Šišky potřeme chilli hořčicí, dáme na vysoký plech, který jsme…
Brokolicu uvaríme dochrumkava. Scedíme ( pokiaľ varíme vo vode, ale lepšie je variť v pare ) a rozmixujeme. Zmiešame so žĺtkami, tvarohom, krupicou, soľou a korením do…
Salát Sloní žrádlo a pomazánka stejného jména se liší pouze strukturou, neboť na pomazánku se salám mele nebo strouhá, ale jinak se používají stejné suroviny. Salát i…
Vlašský salát je naprostá klasika všech lahůdkářských prodejen. Ale můžete si ho snadno připravit i doma. Jen je nutné vše jemně pokrájet nebo stačí i nastrouhat. Navíc…
Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak pro návštěvu? Vyzkoušejte chutnou, a přitom jednoduchou, hermelínovou pomazánku. Tento recept můžete použít k přípravě…
Namíchat maso na hamburgery je vskutku jednoduché. K finálnímu výtvoru pak potřebujete ještě nadýchané bulky, zeleninu a omáčku. Kompletovat to pak může každý podle sebe…
Vejce uvaříme natvrdo.Maso umeleme a přidáme nasekanou pažitku, najemno nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku, hořčici a mletou papriku.Vejce a okurky nastrouháme najemno…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?
Fantastický falafel: Slavné arabské krokety z cizrny si snadno připravíte i doma
Nejjednodušší kokosky: Stačí na ně jen tři ingredience, přitom jsou neuvěřitelně vláčné a božsky chutnají