Bigos pana Tadeusza
Recept ještě nebyl hodnocenPřípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 10,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…
Maso nakrájejte na kousky. Opečte je v arašídovém oleji. Můžete použít i klasický rostlinný olej, ale arašídový olej má svou specifickou vůni. A již při opékání masa…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Julius Caesar snídal vinný střik, k večeři měl kuře na rozmarýnu s dušenou zeleninou. A zřejmě si pochutnával i na pizze
Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý
Výborný rychlý jablečný štrúdl bez kynutí: Nadýchané těsto a šťavnatá náplň tvoří dohromady dokonalou dvojici