Krůtí pajšlová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenDo papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,50 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 3,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,56 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Břicho se dělá v kuchyni! 6 potravin pro útlý a krásný pas
Arabský pudink: Horký nápoj s vůní orchidejí se považuje za afrodiziakum. Zkuste ho!
Kolik stojí jídlo ve vlaku do Chorvatska: Za řízek v chlebu dáte 45 Kč, za jablečný koláč pouze deset a snídaně i kafe jsou zdarma