Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z květáku - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie12 kJ / 3 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,67 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Veškerou zeleninu si očistíme. Uvaříme si do měkka květák s kořením ve vodě – množství i druhy dle sebe. Květák vyndáme, vývar si uchováme pro další využití. Květák…

Nepravá mozečková polévka

Nepravá mozečková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji zpěníme cibuli, doplníme ji strouhankou a osmažíme. Pak na strouhanku rozklepneme vejce, za stálého míchání necháme ztuhnout, zalijeme vývarem, dochutíme…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více