Zelňačka s domácím kysaným zelím
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí zelí, bobkový list, nové koření a brambory dáme vařit. Na oleji si osmahneme cibulku, po chvíli přihodíme klobásku nakrájenou na kostičky, červenou papriku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Domácí zelí, bobkový list, nové koření a brambory dáme vařit. Na oleji si osmahneme cibulku, po chvíli přihodíme klobásku nakrájenou na kostičky, červenou papriku,…
Šmakouna jemne nastrouháme, smícháme se zákysem, žloutkem, moukou a nakonec vmícháme sníh z jednoho bílku. na pánvi s olejem tvoříme lívanečky, které osmažímez obou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Svátky v klidu a pohodě? Povolejte na pomoc Velkého vánočního průvodce!