Velikonoční dortík
Recept ještě nebyl hodnocenupečené beránky jsem potřela čokoládou, dozdobila barevnými tubičkami ( dr. Oetker ), vyšlehala jsem tvaroh se zakys. smetanou, cukrem, ztužovačem a barvou, nadělala na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
upečené beránky jsem potřela čokoládou, dozdobila barevnými tubičkami ( dr. Oetker ), vyšlehala jsem tvaroh se zakys. smetanou, cukrem, ztužovačem a barvou, nadělala na…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Dokonalé naložení masa zajistí košer sůl. Kolik stojí a proč se vyplatí ji použít při grilování?
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Jarní cibulka: Nositel prvních čerstvých vitamínů! Vypěstovat ji můžete i ve sklenčice