Paštika z uzené makrely a vinného želé
Recept ještě nebyl hodnocenMaso promačkáme s mascarpone, citronovou šťávou, kůrou a kořením. Můžeme buď pomocí mixéru nebo promícháme vidličkou, či jen rukou. Na povrch zamáčkneme pár brusinek,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso promačkáme s mascarpone, citronovou šťávou, kůrou a kořením. Můžeme buď pomocí mixéru nebo promícháme vidličkou, či jen rukou. Na povrch zamáčkneme pár brusinek,…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
V troubě upečené bramboráky s čerstvými bylinkami jsou jednoduché, za chvíli hotové a skoro bez tuku
Holka u plotny radí: Jak na jahodový cheesecake bez pečení? Důležité je dodržet poměr surovin, pak je výsledek skvělý!
Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému