Japonské nudle "Okamura"
Recept ještě nebyl hodnocenNa řepkovém oleji si zprudka osmahneme maso a restujeme, poté dusíme do poloměkka.Poté vlijeme zálivku smíchanou ze všech ingrediencí a pomalu v pánvi dusíme, dokud směs…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 123 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na řepkovém oleji si zprudka osmahneme maso a restujeme, poté dusíme do poloměkka.Poté vlijeme zálivku smíchanou ze všech ingrediencí a pomalu v pánvi dusíme, dokud směs…
Špičaté zelí rozkrojíme podélně na dvě poloviny. Jednu polovinu necháme na příště, v lednici vydrží v mnoho dní. Druhou polovinu rozkrojíme podélně na čtvrtiny a úkosným…
Zelí nakrájíme nebo nakrouháme na jemné nudličky, lehce osolíme, přidáme lžíci oleje a necháme chvilku v klidu. Pak zelí důkladně rukama promačkáme.K zelí přidáme pórek…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Odhalte tajemství oblíbené asijské rybí omáčky. Hodí se nejen na skvělé jarní závitky!
Na palačinky i proti nachlazení: Vyrobte si bezový sirup podle našich babiček
Pečeme s Ivou: Přesto, že se venku ujímá své vlády zima, nechte svůj domov kvést a vonět - upečte si se mnou šípkové růženky!