Nudle - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Fritátové nudle se v kuchařkách objevily na přelomu 19. a 20. století. Někdy jsou známé pod názvem svítkové nudličky. Jsou to v základu palačinky z mléka, mouky a vejce, které se osmaží, a nakrájené na proužky se vkládají do horké polévky. Fritátové nudle jsou na rozdíl od celestýnských nudlí tenčí.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 8 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 10 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Jak na sváteční svatomartinskou husu krok za krokem: Vláčnost masa zajistí pomalé pečení, křupavou kůrčičku pak mléko s medem
Herečka Patricie Pagáčová upeče jen dva druhy cukroví. Vanilkové rohlíčky podle babičky ale nesmějí chybět