Úžasné a dokřupava upečené brambory si zamilujete. Video vám poradí, jak na to
Dali byste si dokřupava opečené brambory, které jsou výbornou přílohou, perfektní chuťovkou na mlsání k televizi i pohoštěním pro návštěvy? Vyzkoušejte náš videonávod, kde se dozvíte, jak připravit ty nejfamóznější brambory, co jste kdy jedli.
Možná vás to překvapí, ale brambory nejsou jen perfektní variabilní přílohou, ale také skvělým mlsáním, nebo samostatným lehkým jídlem. Stačí přidat oblíbené koření, zvolit správný způsob přípravy a geniální jídlo máte rázem na stole. Zkuste například nádherně křupavé brambůrky podle našeho návodu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit křupavé pečené brambory?
Křupavé pečené brambory připravíte během chvilky.
- Připravte si menší brambory, uvařte je ve slupce a naskládejte na plech.
- Pomocí dna sklenice je rozmáčkněte a potřete směsí koření a oleje.
- Máte-li rádi parmezán, posypte jím brambory - doporučujeme.
- Vložte do předehřáté trouby a upečte dozlatova.
Křupavé brambory chutnají nejlépe s dresinkem
Křupavé brambory chutnají nejlépe se svěžím dresinkem. Vyzkoušejte dip ze zakysané smetany, česneku, bylinek a soli/pepře. Dále je oblíbený například klasický česnekový dresink, poté bylinkový, zeleninový nebo kečupový.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 42 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme
Komentáře