uvařila 1. 6. 2014 18:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2014 18:39
maso kuřecí, olej, sůl, pepř, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, rajče, brambory, sýr balkánský, podmáslí, vejce
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou