uvařila 7. 1. 2010 09:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 1. 2010 09:17
cukr, sůl, skořice, kakao, vejce, mouka hladká, prášek do pečiva, banán, pudink vanilkový, džus banánový, želatina, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, likér vaječný, cukr, čokoláda hořká, sušené banány
Přidáno před 53 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!