Likérové špičky s vaječným koňakem
Recept ještě nebyl hodnocenVýroba špiček je vskutku mistrovským dílem, které však zvládnete i doma. Nadýchané buflery jsou základním stavebním piškotem pro čokoládové tělo špičky, které naplníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 823 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,60 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Výroba špiček je vskutku mistrovským dílem, které však zvládnete i doma. Nadýchané buflery jsou základním stavebním piškotem pro čokoládové tělo špičky, které naplníme…
Nadýchaný krém, z něhož vykukují jahody. A to vše na vláčném kakaovém korpusu. Tento vyladěný moučník bude ozdobou slavnostního stolu. Jen se po něm zapráší a budete se…
Pokud máte rádi kávu a vaječný likér, je pro vás tento recept správnou volbou. Kávu najdete v těchto řezech natřenou na těstě ve směsi s vaječným likérem a navíc i v…
Chcete potěšit rodinu trochu jiným beránkem, než jakého obvykle o Velikonocích pečete? Zkuste do těsta přidat vaječný likér, který spolu s vanilkovým cukrem beránka…
Nadýchaná bublanina plná ovoce, která je díky kefíru vláčná a vůbec není suchá. Vaječný likér bublaninu příjemně ochutí. Ovoce můžete přidat jakékoli dle chuti a sezóny.…
Změklý tuk vyšleháme s cukrem a po jednom přidáváme žloutky.Utřememe hustou bílou pěnu. Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuha.Sníh zlehka vmícháme do žloutkové pěny…
Příprava tohoto skvělého dezertu není vůbec náročná a vše máte za chviličku hotovo. Jen musíte myslet na to, že potřebuje nějaký čas na ztuhnutí, takže ji nejlépe…
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Čokoládové špičky s vanilkovým krémem, plněné vaječným likérem, jsou snad jedním z nejoblíbenějších druhů vánočního cukroví. S tímto receptem, který doplňuje i názorné…
Dezert podávaný ve skleničce s sebou nese punc něčeho výjimečného. Přitom je tak snadné si ho udělat doma častěji. . Naplnit si ho můžete tvarohem, čokoládou, nebo…
V misce smícháme cukr, sůl, skořici a kakao. Vejce vyšleháme s touto cukernou směsí do pěny. Postupně přidáváme mouku s práškem do pečíva. Dortovou formu vymazanou…
Je tak snadné si tento dezert připravit během několika minut doma, obsah skleniček může být velice variabilní. Nejčastěji se pohár servíruje v misce nebo skleničce a…
Těsto: Vejce ušleháme s práškovým cukrem do pěny. Postupně vmícháme mouku s práškem do pečiva a umícháme těsto, které vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.…
V míse utřeme do pěny máslo s cukrem a přidáme vejce. Opět vše utřeme do pěny a přimícháme zakysanou smetanu a vaječný likér. V další míse promícháme mouku s práškem do…
Vejce a cukr ušleháme, přidáme mouku s pr.do.pečiva a šlehačku. Dáme péct na 25-30 minut na 175°C. Do vychladlého piškotu uděláme obrácenou vařečkou dírky a pocákáme…
Žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny, bílky ušleháme na pevný sníh. Obě hmoty spojíme, vmícháme mouku a kakao. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané…
Celá vejce, krupicový cukr, vanilkový cukr ušleháme do pěny. Za stálého šlehání tenkým pramenem přiléváme olej a ušleháme do hustého krému.Mouku přesejeme s kypřícím…
Kombinace smetany, jahod, kávy, rumu a vaječného likéru slibuje nevšední chuťový zážitek. Dva druhy krému vrstvíme do dortové formy a prokládáme cukrářskými a kakaovými…
Kombinace smetany, jahod, kávy, rumu a vaječného likéru slibuje nevšední chuťový zážitek. Dva druhy krému vrstvíme do dortové formy a prokládáme cukrářskými a kakaovými…
Přebytky bílků z různého pečení je takový folklor vánočního pečení. My vám přinášíme recept na jejich spotřebu. Sněhové bezé plněné likérovým krémem se skvěle hodí nejen…
Navenek nenápadně vypadající dort s čokoládovou polevou. Uvnitř však doslova mistrovské dílo s několika vrstev piškotu a mousse z vaječného likéru. Příprava je poněkud…
Navenek nenápadně vypadající dort s čokoládovou polevou. Uvnitř však doslova mistrovské dílo s několika vrstev piškotu a mousse z vaječného likéru. Příprava je poněkud…
Vejce s cukrem ušleháme do husté pěny. Postupně zašleháme olej, likér a pudinkové prášky s práškem do pečiva a kůrou. Formu dáme na chvíli do lednice a poté ji vymastíme…
Vejce opatrně rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s vanilkovým cukrem do pěny a bílky vyšleháme na tuhý sníh. Obě hmoty lehounce spojíme a…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 08:38