uvařila 18. 2. 2024 12:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 2. 2024 12:23
vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kakao, mléko, pudink vanilkový, cukr, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr vanilkový, cukr skořice, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar