uvařila 9. 10. 2009 14:35
po upečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2009 14:35
po upečení
brambory, olej olivový, bylinky zelené, česnek, kostka bylinková, sůl, smetana zakysaná, sýr niva, česnek
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na kuře na paprice podle originálního maďarského receptu
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!