uvařil 23. 8. 2010 15:10
nanášení náplně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 8. 2010 15:10
nanášení náplně
mouka polohrubá, ořechy mleté, kokos, cukr, máslo, žloutek, kakao, prášek do pečiva, skořice, tvaroh, pribiňáček, mléko, cukr, cukr vanilkový, pudink vanilkový, borůvky
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny