uvařila 24. 2. 2011 20:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2011 20:56
voda, corn flakes, kukuřičné křupky, vločky ovesné, olej olivový, ocet, kaše bramborová sušená, sůl, med, mouka hladká pšeničná, mouka špaldová hladká, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná žitná, kmín celý, droždí sušené
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kukuřičná kaše polenta je skvělá příloha. Dá se ochutit mnoha způsoby a jdou z ní udělat i netradiční hranolky
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Mezi nejstarší recepty patří lék na kocovinu. Na čem si pochutnávali naši předci?