uvařila 16. 12. 2009 18:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2009 18:09
maso srnčí, maso vepřové, houby, smetana kysaná, kečup sladký, masox, víno červené, cibule, paprika sušená sladká, pepř mletý, kmín celý, sůl, kmín celý, mouka hladká
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat