uvařila 28. 9. 2010 21:52
v surovem stavu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2010 21:52
v surovem stavu
voda, olej, mouka hladká, sůl, cukr, droždí čerstvé, klobása, zelí kysané
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Granizados aneb Osvěžující ledová tříšť: Snadno ji vyrobíte z čerstvých jahod, důležité je směs během mražení několikrát promíchat
Jan Punčochář radí, jak na domácí majonézu: Stačí dodržet tento postup a povede se to každému, říká šéfkuchař
Jak správně uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Pomůžou (nejen) bylinky!