uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, džem meruňkový, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, kůra citronová, mandarinky, borůvky, zlatý klas, vitacit, tang, šťáva z kompotu, tuk, mouka
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu