uvařil 28. 1. 2011 15:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 1. 2011 15:49
jahody, bílek, šťáva citronová, cukr moučkový, topping čokoládový, mouka hrubá, mouka polohrubá, olej, kypřící prášek do pečiva, cukr vanilkový, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, mléko, kakao, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, smetana zakysaná
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká
Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na polévku pho, zelný závin i parádní kynutý koláč!
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma