Belgické vafle
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte chuť dát si k snídani teplé vafle, vyzkoušejte si je připravit podle tohoto snadného receptu. Chutnají po másle, rozplývají se na jazyku a udělají vám hned…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud máte chuť dát si k snídani teplé vafle, vyzkoušejte si je připravit podle tohoto snadného receptu. Chutnají po másle, rozplývají se na jazyku a udělají vám hned…
Nejlépe den předem vařené brambory jemně nastrouháme nebo pomeleme, přidáme mouku, trošku soli, vejce a vypracujeme bramborové těsto. Můžeme použít i hotové bramborové…
Krajíc chleba namažeme podle finančních možností máslem, potřeme medem, ozdobíme topingem a můžeme i oříšky.
Sušenky rozmixujeme a spojíme se změklým máslem a likérem (může být i tuzemák nebo pro děti jahodový sirup s vodou).Vzniklou směs vtlačíme do tvořítka s volným dnem…
Opláchnuté ovoce zbavíme jadřinců(pokud použijeme i jablko, tak ho oloupeme) a nakrájíme na kostičky. Do kastrolu nasypeme oba druhy cukru a za stálého míchání necháme…
Suroviny na těsto rozmícháme šlehačem a dáme péci do formy tvaru srdce, anebo na klasický plech z kterého poté srdce vykrojíme. Z uvařeného pudingu (trošku zchládlý) a…
Do většího hlubšího hrnce dáme zahřát smetanu s medem. Přidáme želatinu, dobře vařečkou, nebo vidličkou promícháme a necháme nabobtnat. Mezitím opláchneme a na…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo
Světem hýbe nový trend. Víte, co je to mindful eating neboli všímavé jedení?
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku