uvařila 15. 2. 2017 23:09
průřez na detail vnitřku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2017 23:09
průřez na detail vnitřku
vejce, tuk hera, mouka polohrubá, mouka celozrnná, cukr moučkový, voda, prášek do pečiva, sůl, mascarpone, šlehačka, tvaroh, cukr moučkový, jahody, jahodová marmeláda, želatina
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
MasterChef Česko: Připravte si italskou delikatesu vitello tonnato aneb Telecí s tuňákovou omáčkou!
Vánoční bramborový salát: Zkuste jej třeba podle receptu Marie-Janků Sandtnerové!
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost