uvařil 17. 11. 2011 15:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 11. 2011 15:21
vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, rum, jablko, cukr, skořice, citron, pudink vanilkový, voda, tvaroh ve vaničce, rum, cukr, marmeláda rybízová, kakao granko
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze