uvařila 25. 9. 2010 10:37
varianta s bílou, celozrnnou i chlebovou moukou (cca 1/4 žitné) + semínka, vločky, otruby a syrovátka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2010 10:37
varianta s bílou, celozrnnou i chlebovou moukou (cca 1/4 žitné) + semínka, vločky, otruby a syrovátka
cuketa, mouka, kvasnice, sůl, kmín celý, cukr, otruby, vločky
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Skladujete správně potraviny? Co patří do lednice a kolik v ní má být stupňů?
Jak na fantastický pečený česnek, který vylepší chuť pomazánky i bramborové kaše? Takhle snadno se dělá
5 originálních způsobů, jak využít prázdné pet lahve: Udělejte z nich větrník, záhon nebo rafinovanou past na vosy