Řezy s "paloučkem"
Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Energie | 12 358 kJ / 2 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,88 g |
Tuky | 207,80 g |
Vláknina | 7,32 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 752 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 198,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přidala jsem foto šlehaček, které kupuji ve zdravé výživě. Růžová je do krému, je slazená. Zelená je bez cukru, na vaření a tu přidávám i do polevy. Jde také vyšlehat. Hlavně nepotřebujete žádný ztužovač.
Přeji dobré chutnání.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2021 01:41
Dajda, Andulka 53: děkuji za vysvětlení, a jak vidím, tak název byl změněn na palouček.
26. 2. 2021 20:58
Andulka 53: Není to samozřejmě úplně totéž, ale konzistence je hodně podobná. Já mám tento sýr ráda.
26. 2. 2021 20:56
Nadja ano, je to tak. Koupila jsem ho v Lidlu. Ale chuť luciny nemá. Aspoň se mi to nezdálo. :
26. 2. 2021 20:51
Dajda:
26. 2. 2021 19:59
Nadja: Čerstvý sýr typu Lučina - k dostání v Lidlu.
26. 2. 2021 19:50
co je paloucek ???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 22 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 58 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, kakao nesquik, kypřící prášek, mascarpone, sýr, šlehačka, čokoláda na vaření, šlehačka, čokoláda bílá,
Řezy s "paloučkem"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1pp
6 názorů