uvařil 19. 11. 2014 10:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 11. 2014 10:52
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, kůra citronová, pudink vanilkový, čokoláda, mandle, marmeláda třešňová
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz