uvařila 18. 1. 2014 22:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2014 22:10
maso kančí, mrkev, špek, cibule, víno červené, vývar, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, máslo, česnek
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Jak využít úrodu višní? Vyrobte omamně voňavý likér, pralinky nebo výborný sós k sýrům