uvařila 9. 2. 2014 14:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2014 14:59
kýta kančí, sádlo, cibule, mrkev, petrželka, tymián, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, pečeně kladenská, brusinky, povidla švestková, víno červené, voda, houska, vejce, mléko, mouka hrubá, petrželka, květ muškátový, sůl
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Grilování levou zadní: Jak na šťavnatý hamburger podle Zdeňka Pohlreicha? Pomůže malý trik s důlkem
Náročné recepty? S námi zvládnete svíčkovou i makronky jako šéfkuchař!
Jídelníček Marie Terezie: Milovala šneky z kynutého těsta, ujížděla na sladkém a prosadila pěstování brambor