uvařil 17. 12. 2009 09:00
V těstě obalený filet z kapra vkládáme do trouby.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 12. 2009 09:00
V těstě obalený filet z kapra vkládáme do trouby.
filet z kapra, sýr tvrdý, tuk, mouka hladká, vejce, sůl, pepř, kmín mletý, kůra citronová, koření provensálské, nať petrželková sušená, olej, semínka sezamová, rajče sušené, bylinky zelené, ocet vinný, cukr
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Jak oživit bramborák? S nastrouhaným kuřecím masem a mozzarellou je hitem internetu, je šťavnatý a voní bylinkami
Tyto kuchyňské pomocníky, inspirované jarním obdobím, si zamilujete!
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu