uvařila 12. 5. 2010 13:37
zeleninu osmažíme a zalijeme vodou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 5. 2010 13:37
zeleninu osmažíme a zalijeme vodou...
brambory, kapusta, květák, ředkvičky, cibule, mrkev, protlak rajčatový, smetana, podravka, bujón zeleninový, mouka hladká, pažitka, olej, sůl
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením