uvařila 22. 4. 2012 13:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 4. 2012 13:48
mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, prášek do perníku, olej, kakao, vejce, kefír, smetana ke šlehání, tvaroh, pomazánkové máslo, cukr moučkový, kompot, jahody, pudink, cukr
Přidáno před 57 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar