uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření grilovací, zelí kysané, kmín celý, mouka hrubá, cukr, cibule, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Z Receptáře Přemka Podlahy: Veka plněná nádivkou z vařených vajec, salámu a majonézy je retro občerstvením, které zachutná i dnes
Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí
Osvěžující pochoutka pro parné dny: Zapečený angrešt s podmáslím a drobenkou je připravený do půl hodiny