uvařila 22. 1. 2020 08:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2020 08:38
mouka hladká, mléko, máslo, cukr krupice, droždí, vejce, sůl, mléko, cukr krupice, máslo, škrob kukuřičný, extrakt vanilkový, žloutek, cukr třtinový, máslo, škrob kukuřičný
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar