uvařila 30. 11. 2014 22:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2014 22:48
svíčková falešná, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, nať petrželová, sůl, olej, cibule, máslo, mouka, vývar masový, smetana zakysaná, smetana na vaření, křen, pepř mletý, sůl
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Štědračka: Valašská vánoční polévka v sobě spojuje to nejlepší z kuchyně. Ochutnejte!
Hopsavý Honza aneb Hoppin' John: Uvařte si typické jídlo amerického Jihu z fazolí a rýže