uvařila 23. 10. 2016 16:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 10. 2016 16:31
zelenina kořenová, máslo, mouka, křen strouhaný, smetana na vaření, koření nové koření, bobkový list, máslo, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Kopřivová polévka podle kuchaře Romana Pauluse: Je levná, snadná a s pošírovaným vejcem a chlebovými chipsy báječně chutná
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"