uvařil 21. 11. 2011 13:26
Maso si osmahneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 11. 2011 13:26
Maso si osmahneme
prsa krůtí, cibule, hořčice plnotučná, mléko, rajče, sůl, pepř, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?
Češi ho už sto let baští jako diví. Kde se vzal vlašský salát a proč ho máme nejradši s rohlíkem?