uvařila 17. 5. 2016 16:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2016 16:48
vejce, cukr vanilkový, cukr krupice, sůl, cukr třtinový, citron, citron, mouka hladká, soda jedlá, prášek do pečiva, olej, mrkev, ořechy vlašské, kokos, ganache, marmeláda borůvková, hmota potahovací
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí