uvařil 19. 4. 2017 15:55
Na tanieri
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 4. 2017 15:55
Na tanieri
maso kuřecí, olej, koření grilovací, žampióny, česnek, cibule, cibulka, mrkev, paprika čerstvá žlutá, pórek, omáčka sojová, sůl, pepř, čerstvé bylinky, mouka hladká, voda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech
Ředkvičky v truhlíku? Vypěstujete si je na parapetu i na terase díky těmto jednoduchým postupům
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky