uvařila 20. 9. 2010 21:50
... a až když jsem jídlo servírovala mi došlo, že na zakysanou smetanu jsem omylem úplně zapomněla
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2010 21:50
... a až když jsem jídlo servírovala mi došlo, že na zakysanou smetanu jsem omylem úplně zapomněla
rajče, cibule, mrkev, celer, cuketa, máslo, rýže, sůl, pepř bílý, smetana zakysaná, sýr strouhaný, petrželka, olej olivový
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Nejlepší kuchaři za poslední 3 měsíce
Pro začátečníky: Tipy na jídla, která zvládne každý. Nejlepší bramborová kaše i zapečené masové kuličky vás nadchnou
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka