Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vracíme se k měsíční soutěži, kde vždy odměníme ty nejlepší kuchaře a kuchařky na našem portálu TopRecepty.cz. O umístění rozhoduje několik kritérií, například počet přidaných receptů v daném měsíci, počet přidaných fotografií k receptům, průměrná návštěvnost receptů, jejich sdílení na Facebook apod. Tentokrát jsme šli lehce do minulosti a odměníme kuchaře za poslední 3 měsíce, konkrétně květen, červen a červenec. Na začátku září zde najdete vyhodnocení nejlepších kuchařů za srpen.


Rozhodli jsme se, že každý měsíc odměníme 3 nejlepší kuchaře a kuchařky TopReceptů. O umístění rozhoduje několik kritérií, jde především o počet přidaných receptů, fotografií k receptům, počet zobrazení receptů, jejich oblíbenost apod. Vždy na začátku měsíce, tedy v nejnovějších článcích, najdete výsledky za minulý měsíc. Aby Vám výsledky a i jiné novinky z webu neunikly, výrazně doporučujeme sledovat náš Facebook a Instagram, kde budete mít tyto informace z první ruky.

Tentokrát odměníme i nejlepší recept za zvolené období a nejlepšího fotografa receptů.

Odměny

1. místo

2. místo

3. místo

mika59

recepty73

Ivace64

mika59 recepty73 Ivace64
získává získává získává
Landmann balkonový gril
na dřevěné uhlí
Moka konvička exp + 6 hr Nožík na houby

Nejlepší recept

Nejlepším receptem za období květen, červen a červenec 2018 se stávají Cuketové halušky s vejci na slanině, které vložila kuchařka s přezdívkou mika59. Jen pro zajímavost, tento recept byl přidán 15.6. za tu dobu ho zhlédlo přes 24 000 návštěvníků a na Facebooku byl sdílen více jak 1700 krát. Autorka od nás dostane knihu Ruce v mouce od Ivy Trhoňové.

mika59

 

Nejlepší fotograf/ka receptů

Říká se, že člověk jí očima a u nás na Topreceptech.cz to platím stejně tak. Fotky receptů, které dáváme na náš Instagram musí být jen ty nejlepší, i proto se snažíme odměňovat autory receptů, kteří si dali práci se samotnou prezentací svého díla. Výběr nejlepšího fotografa je na našem týmu správců a modeátorů webu. Za dané období jsme vybrali uživatelku medanek, pokud navštívíte její profil, dáte nám zcela jistě za pravdu.

medanek

 

Všichni kuchaři měsíce

 

 

 

Komentáře

Paul Sulc

11. 9. 2018 05:28

Mika59, Cathleen: obe damy asi nedelaji nic jineho,nez vymyseji nova jidla. Budis jim za to cest a slava, je to rozhodne lepsi nez vynalezat nove dane ci nejake zakazy. At se jim to nadale dari jak dosud.

medanek medanek

9. 8. 2018 14:30

Děkuji za ocenění mých fotografií :-)

Ivace64 Ivace64

4. 8. 2018 21:23

Děkuji za ocenění za 4. místo.. v kuchařích měsíce??Platí, neplatí ? A za ten nožík na houby :-) 3.místo;-)

mysulka mysulka

4. 8. 2018 11:12

Gratuluji :yes::-K

mika59 mika59

3. 8. 2018 21:13

Děkuji za ocenění...:-K

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více