uvařila 3. 10. 2013 14:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2013 14:50
kapusta, brambory, cibule, mrkev, česnek, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, olej, bujón zeleninový, sůl, petrželka
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Balkánský burek: Víte, jak doma připravit oblíbenou křupavou specialitu? Chce to správné těsto!