uvařila 17. 2. 2010 19:58
baklažány na seba navrstvíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2010 19:58
baklažány na seba navrstvíme
rýže, cibule, česnek, sůl, pepř, cumin, nať petrželová, kopr čerstvý, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, olej, máslo, bujón, rajče, lilek
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Originální bramborové přílohy za pár korun: Zkuste třeba skvělé krokety z přebytečné kaše
Jídelní rozmary slavných: Jack Nicholson kvůli roli jedl sendviče, které nesnáší, zato miluje snadnou rajčatovou omáčku se sýrem
Tradiční Míša chutná už od 60. let. Tehdy se balil do pergamenového papíru a stál 50 haléřů