uvařila 14. 4. 2024 11:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2024 11:33
krkovice vepřová, olej, hořčice, pepř mletý, majonéza, sádlo, mouka hladká, cibule, kapie červená, feferonka, paprika sušená sladká, pasta rajčatová, pasta papriková, česnek, klobása pikantní, vývar masový, petržel, sůl
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář