uvařila 19. 2. 2012 15:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2012 15:56
maso mleté, žampióny, mrkev, celer, hořčice, cibule, cibulka jarní, houska, vejce, sůl, pepř, olej, slanina anglická, vývar zeleninový, smetana, víno bílé, škrob bramborový, těsto bramborové
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky