uvařila 8. 2. 2009 09:04
Ako vojacikovia
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2009 09:04
Ako vojacikovia
mouka hladká, med, cukr moučkový, kakao, soda jedlá, koření medovníkové, tuk, káva černá, vejce, vejce, voda, bílek, cukr, šťáva citronová, moučka škrobová
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle