uvařila 2. 1. 2011 19:43
Mirčiny klášterní rohlíčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 1. 2011 19:43
Mirčiny klášterní rohlíčky
mouka hladká, ořechy vlašské, máslo, čokoláda hořká, cukr moučkový, žloutek, čokoláda na vaření, tuk
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
9 nejzajímavějších způsobů, jak využít igelitové sáčky: Hodí se při obalování, zdobení i pro přípravu „sáčkové omelety“
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
Oběd na neděli: Uvařte si bohatý boršč se třemi druhy masa, řepou a rajčaty