uvařila 23. 4. 2011 11:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2011 11:12
tvaroh měkký, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, mandlové aroma, rum, mléko, rozinky, mandle, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze