uvařil 11. 11. 2014 15:02
netypicky obalené řízky osmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku na pánvi. Jejich povrch by měl být pěkně zlatohnědý
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 11. 2014 15:02
netypicky obalené řízky osmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku na pánvi. Jejich povrch by měl být pěkně zlatohnědý
kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Celer: Výborný na potenci… i na demenci!
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná